Lav effektiv hjemmetræning med en romaskine

Det kan være svært at finde tid til at tage op i et fitnesscenter, men med de rigtige maskiner er det mindst lige så effektivt at træne derhjemme. En god træningsmaskine til hjemmet er en romaskine.

 Træn hele kroppen på én gang

Med en romaskine træner du hele kroppen. Du træner både rygmuksler, mavemuskler og muskler i arme og ben. En romaskine er en rigtig god måde, hvorpå du kan få alle muskelgrupperne aktiveret. Du bestemmer selv tempo og modstand, og du kan langsomt øge begge dele, efterhånden som dine muskler bliver styrket, og din konditon bliver bedre. Du vil hurtigt kunne se og mærke forskel på din krop. Imens du træner, kan du bl.a. følge med i, hvor mange kilometer, du har roet, og hvor mange kalorier du har forbrændt.

1280px-rowing_-_usa_lwt_4__world_champs_2003

Nem motionskilde ved hånden

En romaskine fylder ikke meget i hjemmet, og du har altid en motionskilde ved hånden. Maskinen findes i alle prisklasser, så når du skal vælge den rigtige romaskine til dig, skal du tænke meget over, hvad dine behov er. Leder du efter en professionel maskine alla dem, der bruges i fitnesscentrene? Eller er du godt tilfreds med en maskine med færre funktioner, men som til gengæld er billigere?