Titleist – til golf vinderen

I Danmark er golf gået fra at være en rigmandssport til at være en hvermandssport. Det vidner det imponerende antal aktive spillere i Danmark om. Danmark er en af de mest foretrukne sportsgrene med over 150.000 aktive spillere. Men selvom spillet er blevet et alle mands spil så betyder det ikke at man ikke ønsker at have det ypperste udstyr og det får man med Titleist.

Titleist – navnet siger alt

Navnet betyder frit oversat ”den som besidder flest titler” og den titel er det kun den førende spiller, som har. At mærket har taget dette navn er ikke en tilfældighed. Udstyret blev grundlagt da grundlæggeren følte han missede et oplagt put på grund af bolden. Efterfølgende dannede han mærket og underlagde det de strengeste kvalitetskrav, som er en vinder hverdag.

Titleist – bredt anvendt af de professionelle

Blandt andet PGA touren og Europa-touren anvender boldene fra Titleist. Årsagen er på grund af grundlæggerens filosofi. Boldene bliver lavet under de strengeste kvalitetskrav og kontrolleret for at sikre at de lever op til brandets værdier: perfektion til mesteren.

Selvom om titleist er henvendt primært til de professionelle og dem med lavt handikap, skal du ikke føle dig diskvalificeret hvis du ikke lever op til disse kriterier. For mærket er også til den seriøse golfspiller, som går op i sporten med hjerte og sjæl. Så selvom du ikke er sponsoreret og har det laveste handikap kan du roligt købe udstyret.

Fra golfbolde til fuld udstyrpakke

 

Brandet blev grundlagt med tanken om at lave golfbolde, men med den grundlæggende ideologi  i baghovedet har brandet udviklet sig og udvidet sortimentet betragteligt. I dag sælges der selvsagt stadig golfburde men sortimentet tæller i dag køller, bæretasker, paraplyer, cover, hatte og handsker.

Så du kan både benytte udstyret og samtidig iklæde dig brandet. Er du en kvindelig golfspiller er der også tænkt på dig idet at Titleist har et sæt lyserøde golfbolde. Den kraftige lyserøde farve gør dem også nemme at finde hvis de mod forventning kommer på afveje.

Så hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med titleist, så prøv med at sæt bolde og så kan du altid vurdere om brandet er noget for dig.

 

Kilde: https://grevernesgolfshop.dk/netbutik/181-titleist/