Engageret deltagere med live polls app

er du ofte en del af større forsamlinger, og ville ønske at du havde en måde, hvorpå du kunne spørge samtlige deltagere hvad de mener. Om det så er i forbindelse med afslutning og du ønsker at evaluere, eller om der bliver opstillet et dilemma som publikum kan få lov at besvare.

Dette kan gøres utrolig nemt med teknologiens udvikling. Du kan nemlig via en live polls app, som du for eksempel kan finde på https://inavate.dk. Det er dog ikke det eneste som det kan hjælpe dig med. Der findes nemlig en masse forskellige egenskaber på inavate som du kan bruge til dit foredrag eller forsamling.

 

Hvad kan man så bruge en live polls app til, udover at finde ud af hvad de umiddelbart tænker.

Det er blandt andet en måde at sørge for at de deltagende holder sig engageret og følger med i hvad der sker og eventuel også kan få lov til at bestemme noget der skal ske under eventet. Det kan være du som afholder er lidt usikker på et bestemt indslag, eller du har 2 muligheder af indslag og kan ikke vælge. Ved at bruge en live polls app, så kan du hurtigt smide beslutningen ud til publikum og få dem til at afgøre dette.