Vær sund på arbejdspladsen

På mange arbejdspladser har ledelsen indført frugtordning, som betyder, at virksomheden har en fast aftale med et firma om, at de leverer frisk frugt til medarbejderne ugentligt. Det er vigtigt at få frugt hver dag samtidig med, at det er rart at kunne tage et stykke frugt, hvis man er ved at gå sukkerkold på arbejdet.

Frugt til hele arbejdspladsen:

Virksomheden får typisk en bakke med forskelligt frugter leveret, så som æbler, pærer, bananer, appelsiner, vindruer, ferskener og kiwi. Det er forskelligt fra firma til firma hvilken slags frugt, som de putter i bakken. Nogle firmaer er inspireret af årstiderne, så de f.eks. leverer en stor mængde klementiner i forbindelse med juletid. Firmaet kan vælge forskellige frugtkurve pakker, når de bestiller en frugtordning på internettet. Mængde, antal samt frugtvalg kan tilpasses virksomhedens ønsker, så man med garanti får leveret en frugtkurv, som virksomheden er tilfreds med. Jo større en frugtkurv du vælger, desto dyrere vil frugtkurven også være. Hvis din virksomhed endnu ikke har fået etableret en aftale med et frugtfirma, så gælder det om, at få det sat i værk. Snak med cheferne og kom med alle de gode argumenter for, hvorfor virksomheden har brug for en frugtordning her og nu.

Sundhed frem for alt:

Sundhed er en vigtig del af danskernes hverdag. På arbejdspladsen er frugt med til at give medarbejderne energi, overskud, højere produktivitet samt færre sygedage. Med en frugtordning er man med til, at hjælpe medarbejderne på vej mod en sundere livsstil. Frugt er med til at give medarbejderne en masse energi, så de lettere kan håndtere og klare arbejdsdagen. Når medarbejderne har brug for energi har de mulighed for, at kunne tage et stykke frugt i stedet for at drikke endnu en kop kaffe. Firmafrugt er lækkert, attraktivt og noget som enhver medarbejder med glæde vil tage imod.